Ledramp på folkbussen – ett genidrag

Snart dags för avresa och det börjar kittlas i magen när jag tänker på att vi snart befinner oss i Västerås, och då blir det fullt ös medvetslös! Kompisen Perra kommer att köra upp tillsammans med sin flickvän Nora och sedan har vi bästisen Jonna och mig själv förstås, så det blir gott om utrymme där bak i bilen. Perra äger en äldre Volkswagen buss med helt usla lampor, helljuset är som ett halvljus medan halvljuset knappt fungerar, utan överdrift. Vi gick därför ihop som kompisgäng och skaffade en ledramp till kärran så att vi kan se vad som finns framför oss på vägen efter att vi lämnat stan under småtimmarna när det är beckmörkt ute.

Egentligen var ursprungstanken att sätta fyra mindre extraljus, typ 7 tum eller mindre på bilen men efter noggrant betänksamhet så tyckte vi allihopa att en ledramp vore bättre, smidigare och framförallt betydligt billigare. Det är också enklare att montera en ledramp jämfört med vanliga lampor så beslutet kändes rätt enkelt ändå. Det finns fler butiker som säljer ledramper än vad det finns restauranger i Västerås men valet föll till slut på Ljusgiganten som är den butik jag brukar skaffa min belysning ifrån. Frakten är gratis och leveranserna går relativt fort. Konservativ som man är så byter man helst inte sin favo-butik.

Snart dags för Västerås Rockfest!

Är ni taggade eller är ni taggade!? Snart bär det av för årets favorit festival i Västerås!

Västerås garanterar alltid tyngre rock som metal och hårdrock och dessutom brukar det bjudas på riktigt duktiga förband. Förbanden tycker jag personligen är roligast att få ta del av, här och där hittar man riktiga ”golden nuggets” som man aldrig tidigare varken hört eller sett. För min del blir det VIP då Västerås enligt mig är årets höjdpunkt så här ska det inte snålas. Om ni är intresserade av att samåka så får ni gärna skicka ett mejl då jag misstänker att intressen är stort i dessa tider med höga bensin/diesel priser!

Mer information hittar ni här